Hang- és rezgésterápia

 

„A hagtál hangja megérinti a legbensőnket, megrezegteti a lelkünket…
A hang oldja a feszültségeket, mobilizálja az öngyógyító erőket és alkotó energiákat szabadít fel.”
/Peter Hess/

A Peter Hess® féle hang- és rezgésterápia holisztikus módszer – megszólítja a testet, a lelket és a szellemet.
A klasszikus masszázzsal szemben a hangmasszázs során a hagmasszőr nem érinti meg közvetlenül vendégét. A masszázs a Peter Hess® terápiás hangtálak közvetítésével, illetve azok hangrezgései által történik: egy vékony textillel lefedi a hangmasszőr vendégét és a lefedett testre helyezi a hangtálakat, majd gyengéd ütésekkel rezgésbe hozza.
A tálak keltette rezgések átterjednek a testre. A 70-80 százalékban vízből álló emberi test kiválóan vezeti a hangot. Következésképpen a hangtál fizikai rezgései a bőrön, a test szövetein, a testüregekben a belső szerveken és a csontokon keresztül egyre jobban szétterjednek a testben.
Minden hangmasszázs egyedi!
A hangok megtapasztalásának sokszínűsége megfelel az emberek sokszínűségének.

 

A hangmasszázs

  • Hozzájárul az egészség támogatásához – harmonizál, regenerál és vitalizál – egyszerre pszichés és fizikai szinten.
  • Kiváló stresszoldó, izomlazító! Oldja az energiablokkokat, javítja a koncentrációt. Segít a vérnyomás normalizálásában, az alvászavarok oldásában, a fájdalom csillapításában, a betegségek (balesetek) utáni rehabilitációban.
  • Kiemelten ajánlom gyermekeknek és fiatalkorúak számára, akiknek tanulással és/vagy viselkedéssel összefüggő gondjaik vannak – kommunikációs, – motivációs, – koncentrációs -zavarok, viselkedési rendellenességek, szorongás, agresszió…