Fülakupunktúra

A fülön több mint 200 akupunktúrás pontot tartanak számon, s azokat meghatározott testrészekkel hozzák kapcsolatba. A megfelelő pont idegvégződéseinek stimulálása „gyógyító hullámot” indít el az ideghálózaton keresztül a fájó testrész felé. Ugyanakkor a testrészek betegségei, működési zavarai is hatnak a fül megfelelő pontjára. A gyógymódot világszerte sikerrel alkalmazzák.

Különösen alkalmas fájdalmak csillapítására. Segít a stressz, szorongási tünetek oldásában, lelki betegségek, depresszió kezelésében, allergia, asztma, migrén, ízületi betegségek, emésztési, nőgyógyászati panaszok enyhítésében.

Az 1950-es években, a franciaországi Lyonban dr. PAUL NOGIER megpróbálta klinikai vizsgálatokkal megalapozni ezt a gyógymódot. Lépésről lépésre felfedezte, hogy a fülkagyló akupunktúrás pontjainak mindegyike egy adott testrész egészségi állapotát tükrözi. Kutatásai során rájött arra is, hogy a különböző pontokat összekötve egy magzat képe rajzolódik ki, amint fejjel lefelé fekszik az anyaméhben. Ebből azt a következtetést vonta le, hogy a fülkagyló az egész test kicsinyített mása.

Ismeretes, hogy a lézer koncentrált fényével az akupunktúrás pontok – a tűszúrásos kezeléssel egyenértékűen – ingerelhetők. Ez a kezelési mód lehetővé teszi az egyedi akupunktúrás pontingerlést. Ezen túlmenően egyrészt garantáltan mentes mindenféle fertőzés átadásától, másrészt a tűszúrásos kezelésektől idegenkedő páciensek esetében és gyermekeknél is alkalmazható.

FÜLAKUPUNKTÚRÁS ADDIKTOLÓGIA

A fülakupunktúrás addiktológiai eljárás komplex terápiás program a szerfüggő (drog, nikotin, alkohol, koffein, gyógyszerfüggőség) és nem szerfüggő (étkezési zavarokkal küzdő, társasjáték- és szerencsejáték-függő stb.) szenvedélybetegek gyógyítására. Magába foglalja a betegek pszichoterápiás kezelését. A terápia híd a nyugat és a hagyományos keleti medicina között.

„SZOKJUNK LE A DOHÁNYZÁSRÓL KÍNLÓDÁS NÉLKÜL!”

Magyarországon minden második férfi és a nők harmada érintett a nikotinfüggőségben. Éves szinten minden ötödik haláleset magyarázható a dohányzással (Statisztikai Szemle 94. évfolyam 6. szám)!!!

A nikotin függőséget alakít ki, így a dohányfüstben lévő kátrány és különféle vegyületek folyamatosan mérgezik a szervezetet. Mások cigaretta füstjének belégzése – az úgynevezett passzív dohányzás – ugyancsak káros!

Néhány, a dohányzással kapcsolatos veszély: érrendszeri betegségek, asztma, hörghurut, tüdőtágulás, ajak- és tüdőrák, egyéb rosszindulatú daganatok, bélrendszeri fekélyek, lassú sebgyógyulás, a bőr idő előtti elöregedése, csontritkulás, szorongás, depresszió, halláscsökkenés, korai vetélés, kisebb súlyú újszülöttek, intim izmok (gátizmok) sorvadása. Minden egyes cigaretta elszívása 25 mg C-vitamint semlegesít a szervezetben!

Olvassa tovább

„LESZÚROM A FELESLEGES KILÓKAT!”

A fülakupunktúra testünk egyensúlyi állapotának visszaállításával szabadít meg a felesleges kilóktól, amely minden káros mellékhatástól mentes. Segítségével kiküszöbölhető a fogyókúra kellemetlen mellékhatása, a feszült, ideges állapot. A kezelések hatására könnyebben betartható a zsírszegény, alacsony szénhidrát tartalmú diéta.

Ne féljünk a tűktől! A fülakupunktúra hatékonyan, fájdalom mentesen segíti a fogyást, csökkenti az étvágyat, a belső szerveket aktiválja, az anyagcserét gyorsítja.

Fülakupunktúrával és egyéb alternatív módszerekkel – kínzó diéta nélkül – tudat alatt fogyhatunk le. Ráadásul hatásukra nemcsak az étkezési szokásaink változnak meg, hanem egész életmódunk is – egészségesek leszünk.

Olvassa tovább

EGYÉB FÜLAKUPUNKTÚRÁS GYÓGYÍTÓ TEVÉKENYSÉGEIM

Klimaxos tünetek (hőhullám) gyors feloldása
Nőgyógyászati betegségek (görcsök, vérzési rendellenességek, gyulladások) hatékony csökkentése, feloldása
Fájdalom és gyulladás gyors csökkentése
Allergiás tünetek feloldása
Migrénes fejfájás feloldása
Frontérzékenység, – szorongás, – feszültség -oldása
Vizsgadrukk, pánikbetegség kezelése
Pánikroham azonnali feloldása
Depresszió, szédülés, fülzúgás kezelése
Reumatikus betegségek kezelése
Hormonális zavarok feloldása
Autóimmun betegségek kezelése

A KEZELÉS ELŐNYEI

Ambuláns, azonnali segítséget nyújt, gyors, természetes, hatékony, és a káros MELLÉKHATÁSOKTÓL MENTES!

BÓNUSZ! Minden kedves páciensem EGYÉNRE SZABOTT tanácsadást, gyógytea keverék összeállítását kapja INGYENESEN!