Testi, lelki egészségünkért!

"A gyógyító nem ura, hanem csak szolgája a természetnek. Ezért úgy illik, hogy a gyógyítás tudománya a természet akaratát kövesse."

- A természet erői arra irányulnak, hogy valamennyi élőlényt tökéletes egészségben tartsanak. Egészséges csak az lehet, aki követi a természet egyértelmű parancsait.
- Az igazi gyógyítást a szervezet végzi, a test a természetes védekező képességének felhasználásával. A természet törvényeit nem lehet megszegni, ezek a törvények örök érvényűek.
Antalfiné Fonyó Katalin vagyok, Győrben élek, 25 éve dolgozom az egészségügyben. Hosszú évekig gyógyszerészként próbáltam segíteni beteg embertársaimon, de a kemikáliák - néha a sok mellékhatás mellett - sem hozták meg várva-várt gyógyulást.

Mint a legtöbb gyógyító, kik a természetes módszereket hívják segítségül - én is ezt az utat választottam, s járom - 10 éve hittel és szeretettel.

Győr-Szigetben - egy köztiszteletben álló szakorvos-pszichiáter doktornővel együttműködve - fogadom a hozzám bizalommal fordulókat. A kezelések bejelentkezés szerint történnek, az időtartalmuk változó (függ a segítséget kérő korától, betegsége jellegétől, a tanácsolt kezelés módjától).

Egészségpénztárak melyekkel szerződésben állok: TEMPÓ, DIMENZIÓ, CREDIT CUISSE, TALIZMÁN, ALIANZ HUNGÁRIA, K&H MEDICINA, PATIKA, OTP, ÉVGYŰRŰK, HONVÉD, KARDIREX

Elérhetőségem: 06/30-325-97-87 - és - katicavisszaMagamról Kezelőm Eredményeim Arctorna Reflexológia Fitoterápia Intimtorna
Lomi-lomi masszázs Gyógymasszázs Nyirokmasszázs Indiaimasszázs Fülakupunktúra Elektroakupunktúra