INDIAI FEJMASSZÁZS
Az indiai fejmasszázsnak hosszú, színes története van. Alapjai az ajurvéda néven ismert tradicionális gyógyító rendszerben rejlenek, melyet Indiában több mint háromezer éve alkalmaznak, és nyugaton is egyre népszerűbbé kezd válni. Az ajurvéda ("az élet tudománya") átfogó gyógyító rendszer, valószínűleg a legősibb a Földön, ami egy teljes egészében holisztikus megközelítést tanít. Középpontjában a szellem, a test és a lélek egyensúlyának megvalósítása áll, mellyel fizikai, érzelmi és szellemi téren egyaránt egészség, jó közérzet érhető el.
Megnyugtatónak, frissítőnek és hihetetlenül áldásosnak fogjuk találni ezt az ősi művészetet.
Rohanó életünk során legtöbbször megvonjuk magunktól a csendet és nyugalmat, annak lehetőségét, hogy egyszerűen magunkra figyeljünk. Az indiai fejmasszázs szelíden rákényszerít, hogy a fejünkben kevergő gondokat-bajokat félretéve az "itt és most"-ra összpontosítsunk. Ez a gyógyító kikapcsolódás időt ad zaklatott elménknek egy kis pihenésre, erőgyűjtésre, és képessé tesz bennünket arra, hogy életünket más szemszögből nézzük. A mély relaxáció kellemes élményéből megújult lelkesedéssel, kreativitással és céltudatossággal térünk vissza. Felvillanyozó és egyben békés érzés, melyet gyakran relaxált éberségnek neveznek és amely nyugodtabb alvást, megnövekedett energiát és életerőt eredményez.
Az indiai fejmasszázs rendszeres alkalmazása egészségesebbé teszi a hajat és a bőrt, így fiatalosabb, üdébb és vonzóbb személyiséget varázsol belőlünk. A megélénkült vér- és nyirokkeringés gondoskodik a haj és bőr sejtjeinek friss oxigénnel és tápanyaggal való ellátásáról. Elősegíti, hogy a mérgező anyagok minél hamarabb távozzanak testünkből, biztosítva ezáltal szervezetünk egészséges fejlődését és működését. A tápláló olajok tisztító, hidratáló és erősítő hatásúak óvják a hajat és a bőrt az időjárás, a környezetszennyezés és mindenfajta igénybevétel káros hatásaitól.
Mindezeken túl az indiai fejmasszázs maradéktalan élvezetet nyújt, kiváltva a "boldogsághormon"-nak nevezett vegyületek, az endorfinok termelődését, amelyek szinte eufórikus elégedettségérzetet keltenek.
| _1_ | _2_ |   vissza



Magamról Kezelőm Eredményeim Arctorna Reflexológia Fitoterápia Intimtorna
Lomi-lomi masszázs Gyógymasszázs Nyirokmasszázs Indiaimasszázs Fülakupunktúra Elektroakupunktúra