Ismeretes, hogy a lézer koncentrált fényével az akupunktúrás pontok - a tűszúrásos kezeléssel egyenértékűen - ingerelhetők. Ez a kezelési mód lehetővé teszi az egyedi akupunktúrás pontingerlést. Ezen túlmenően egyrészt garantáltan mentes mindenféle fertőzés átadásától, másrészt a tűszúrásos kezelésektől idegenkedő páciensek esetében és gyermekeknél is alkalmazható.

FÜLAKUPUNKTÚRÁS ADDIKTOLÓGIAI ELJÁRÁS:
Komplex terápiás program a szerfüggő (drog, nikotin, alkohol, koffein, gyógyszerfüggőség) és nem szerfüggő (étkezési zavarokkal küzdő társ-, szerencsejáték-függő stb.) szenvedélybetegek gyógyítására. Magába foglalja a betegek pszichoterápiás kezelését. A terápia híd a nyugat és a hagyományos keleti medicina között.

"SZÚRJUK LE A FELESLEGES KILÓKAT!"
A fülakupunktúra testünk egyensúlyi állapotának visszaállításával szabadít meg a felesleges kilóktól, amely minden káros mellékhatástól mentes. Segítségével kiküszöbölhető a fogyókúra kellemetlen mellékhatása, a feszült, ideges állapot. A kezelések hatására könnyebben betartható a zsírszegény, alacsony szénhidrát tartalmú diéta.
Ne féljünk a tűktől! A fülakupunktúra hatékonyan, fájdalom mentesen segíti a fogyást, csökkenti az étvágyat, a belső szerveket aktiválja, az anyagcserét gyorsítja.
Fülakupunktúrával és egyéb alternatív módszerekkel kínzó diéta nélkül, tudat alatt fogyhatunk le. Ráadásul hatásukra nemcsak az étkezési szokásaink változnak meg, hanem egész életmódunk is - egészségesek leszünk.
| _1_ | _2_ |   visszaMagamról Kezelőm Eredményeim Arctorna Reflexológia Fitoterápia Intimtorna
Lomi-lomi masszázs Gyógymasszázs Nyirokmasszázs Indiaimasszázs Fülakupunktúra Elektroakupunktúra