| _1_ | _2_ | _3_ | _4_ |

A.T. 44 éves. Egy jóbarát halála után, mely eléggé megviselte, visszatérő köhögés, és megfázás gyötörte. Bőre fakó, haja fénytelen lett. Indiai fejmasszázzsal sikerült visszaállítanom szervezete egyensúlyát. Néhány hónap múlva bőre is letisztult, haja fantasztikusan lágy tapintású lett az olajoktól. Jelenleg havi egy fejmasszázson vesz részt -mely sakkban tartja a köhögést és a náthát.

K.P.-né 53 éves. Rosszul aludt, és állandóan fáradtnak érezte magát. Napközben egyre feledékenyebb és ingerültebb volt. Már az első indiai fejmasszázst követő éjszakán végre sikerült átaludnia az éjszakát. Havi rendszerességgel jár masszázsra, mert örömmel számolt be arról, hogy napközben sokkal több az energiája, és jelentősen javult a memóriája is.

S.K. 38 éves. Gyakran az egész napot a számítógép előtt tölti, mint tervező technikus. Munka után egész testét merevnek érzi, minden nap égő szemekkel, fej és hátfájással érkezik haza. Eleinte hetente járt indiai fejmasszázsra, sokkal jobban érzi magát esténként, munka közben sokkal jobban tud figyelni, koncentrálni.

P.O. 30 éves. Kisfia születése után annyi erőt sem érzett magában, hogy dél előtt felkeljen. Sokat sírt, haja hullott, bőre tele volt pattanásokkal. Az indiai fejmasszázzsal lelkiállapota egyre jobban helyreállt, sokat javult haja és bőre állapota. Egyre inkább visszatér az önbizalma, és élvezi az anyaságot.
Magamról Kezelőm Eredményeim Arctorna Reflexológia Fitoterápia Intimtorna
Lomi-lomi masszázs Gyógymasszázs Nyirokmasszázs Indiaimasszázs Fülakupunktúra Elektroakupunktúra