A biorezonancia sejtjeink elektromos tevékenységét vizsgálja.
Egy szerv betegségét mindig megelőzi egy káros elektromágneses ingadozás, amely később a szerv megbetegedését eredményezi. Bármilyen szervi elváltozásnál megváltozik az adott szerv alaprezgése.
A vizsgált szerv energetikai állapotát egy 100 egységre osztott skálán a mutató kilengése jelzi. Az egészséges szerv mindig 50-et mutat. Ha gyulladási folyamat zajlik, 50 feletti értéket észlelünk, ha degenerációs elváltozást jelez, 50 alatti értéket kapunk. A beteg szerv vezetőképessége rossz - ennek az elektorakupunktúrában igen nagy a jelentősége, mert lehetővé teszi a szervezetben lévő gócok, méreganyagok felkutatását, és természetes gyógyítását.
Lehetőség van az egész szervezet globális energetikai felmérésére.
Kézen:  1. Nyirok-meridián 2. Tüdő-meridián 3. Vastagbél-meridián 4. Ideg-degenerációs meridián 5. Keringés meridián 6. Allergia meridián 7. Szervi degenerációs meridián 8. Hármas melegítő (endokrin) meridián 9. Szív-meridián 10. Vékonybél meridián
Lábon:  11. Lép-hasnyálmirigy meridián 12. Máj meridián 13. Ízületi degenerációs meridián 14. Gyomor meridián 15. Kötőszöveti degenerációs meridián 16. Bőr-degenerációs meridián 17. Zsír-degenerációs meridián 18. Epehólyag meridián 19. Vese meridián 20. Húgyhólyag meridián

A biorezonancia már akkor jelez, amikor még tünetünk sincs. Mivel minden szervezet más és más, egy későbbi stádiumban már nem mindig sikerül az egészséget teljes egészében visszaállítani.

A biorezonancia segítségével megvizsgálható és hatékonyan kiválasztható, milyen vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek, táplálékok illenek leginkább a szervezet rezgéseibe.

| _1_ | _2_ |   vissza     Magamról Kezelőm Eredményeim Arctorna Reflexológia Fitoterápia Intimtorna
Lomi-lomi masszázs Gyógymasszázs Nyirokmasszázs Indiaimasszázs Fülakupunktúra Elektroakupunktúra