Arctorna - "AZ ARC AZ EGÉSZSÉG ÉS A SZÉPSÉG TÜKRE"

Ráncok nélküli arc. Ez minden nő vágya.

Az energiahiány, a fáradtság, a kor - leghamarább és legszembetűnőbben az arcunkon látszik meg. Mimikai izmaink jelentős részét állandóan használjuk. Ha ezen izmaink nem eléggé edzettek,az apróbb és mély barázdák ráncok formájában állandósulnak.

Az érintés egész természetgyógyászi pályafutásom során kulcsszerepet játszott. Önsegítő masszázstechnikák alkalmazását sajátíthatjuk el az ARCATORNA gyakorlatok során.

Cél: az arcon lévő energiazónák egyensúlyban tartása az akupresszúrás pontokon keresztül.

Ez az eljárás egy könnyen elsajátítható mozgó meditáció. Segítségével képesek leszünk külső-belső harmóniát sugárzó arcot " varázsolni". Minél többet gyakoroljuk, érintésünk annál kifinomultabbá válik. A gondterhelt ráncokat az érintés erejével kisimíthatjuk, és kortalan szépségű arcot hozhatunk létre. Az arc megőrzi rugalmasságát, lágyságát, az arcbőr visszanyeri természetes fényét, színét és kontúráját.

A mentális gyakorlatok hatására magabiztosságra, önismeretre is szert tehetünk, de mindenképpen  a személyiség  pozitív irányban történő " eltolódása " várható, és megváltozik az arc| _1_ | _2_ |   vissza     Magamról Kezelőm Eredményeim Arctorna Reflexológia Fitoterápia Intimtorna
Lomi-lomi masszázs Gyógymasszázs Nyirokmasszázs Indiaimasszázs Fülakupunktúra Elektroakupunktúra